09 Temmuz 2020, Perşembe

Blog ile Canlı Kalın


img-fluid

Blog tutmak kuşkusuz son 10 yılın en önemli iletişim kanallarından bir tanesi. Potansiyel müşterilerinize kendinizi ifade etmek için bundan daha faydalı bir yol bulmak gerçekten zor.


İnternet siteniz hazır, işletmeye başladınız ve potansiyel müşterilerinizi çeşitli bilgilendirmek istiyorsunuz. İşte size doğru yöntem, Blog!

Blog tutmak her şeyden önemlisi size yeni müşteriler kazandıracaktır. Nasıl mı? Elbette Google üzerinden gelen trafikle. Blog tutmak SEO için en verimli kaynaktır.

Düzenli olarak gireceğiniz makaleler, internet sitenizi ilgili arama kelimelerinde gün be gün ön sıralara taşıyacaktır. Unutmayın, önemli olan özgün içerikler girmeniz. Geriye kalan teknik detayları Wepro Blog modülü sizin için hallediyor. Site Haritası modülü ile birlikte kullanacağınız bu yapı sayesinde, yazılarınız girdiğiniz gibi Google ve diğer arama motoru servislerine ulaşır. Bu sayede index alması kolaylaşır.

Blog

Wepro ile ilgili gelişmeler

Wepro e-ticaret siteleri ödeme alt yapıları iyzico tarafından sağlanmaktadır. Wepro iyzico resmi çözüm partneridir.

Wepro internet siteleri alt yapıları Linode bulut sunucularında barındırılmaktadır. Wepro Linode resmi çözüm partneridir.

Tüm hakları saklıdır, wepro.com.tr ©2024.
Developed and powered by